Nieuws

Team van de week: MO13-1

woensdag 23 oktober 2024 - Algemeen


Hard gewerkt, goed gespeeld

Zaterdag 19 oktober 2024, Quick MO13-1 ontvangt vandaag Oranje Nassau MO13-1. In de competitie staat Quick op plek zes, ON staat op plek vijf. Als Quick vandaag wint en als Sparte E. verliest staan ze zo maar op plek vier. Zo snel kan het gaan.

Een aantal meiden uit dit team speelde vorig jaar in MO11-1 en die zijn toen kampioen geworden. Maar ja, resultaten uit het verleden zijn geen garantie naar de toekomst. Dit seizoen spelen ze voor het eerst op het grote veld en met de bijbehorende regel van buitenspel. Dat is wel even wennen geweest. Voor de wedstrijd is er in de kleedkamer echter geen twijfel: we gaan deze pot winnen! ON is ongeveer even sterk maar Quick heeft het thuisvoordeel dus dat gaat allemaal goedkomen.

Na de aftrap staat Quick nog niet goed en ON scoort twee keer in de eerste vijf minuten. Laten we eerlijk zijn, het waren ook twee geweldige counters. De derde goal van ON valt na een corner, er staan 20 spelers in de 16 van Quick en de bal wordt er op miraculeuze wijze ingefrommeld. Gerd “der Bomber” Müller zou er trots op geweest zijn.

Wat doe je als het niet loopt? Inderdaad, je gooit meer kolen op het vuur, Quick recht de rug en neemt het middenveld over. Het begint opeens te lopen en topscorers Daimona en Lizzy worden in stelling gebracht en scoren. De ruststand is 2-3. Na de rust blijven beide teams verwoed aanvallen. Maar nu heeft ON het middenveld onder controle en scoort de 2-4. Lizzy weet uit een counter het net te vinden en dat geeft weer hoop maar dan valt de 3-5. Lott brengt de eindscore op 4-5.

Samengevat: hard gewerkt, goed gespeeld maar ON was vandaag net iets te sterk. Quick blijft daardoor op plek 6 staan. Dit was de laatste wedstrijd in dit competitiedeel. Komend seizoen nieuwe ronde, nieuwe kansen. Succes team!

Bekijk hier de foto’s

Recente nieuws items

Sitemap Ontwerp: buro BAM! | Technische realisatie: Brandcube