Nieuws

Stan Veger en Matthijs Blijham behalen KNVB-diploma’s

dinsdag 15 oktober 2024 - Algemeen


De technische commissie van Quick’20 meldt met trots dat twee van onze gewaardeerde trainers en coördinatoren, Stan Veger en Matthijs Blijham, hun volgende KNVB-diploma’s hebben behaald.

Stan Veger, hoofdtrainer van onze JO17-1, heeft met succes zijn Voetbalcoach 3 (VC3) diploma behaald. Met dit papiertje op zak mag hij hoog niveau training geven en coachen. Dit is een fantastische stap vooruit in zijn carrière.

Daarnaast heeft Matthijs Blijham, hoofd jeugdopleiding onderbouw, zijn diploma voor Voetbalcoach 4 (VC4) behaald. Dit diploma stelt hem in staat om op nationaal niveau (jeugd) teams te begeleiden en te ontwikkelen. Blijham maakte deel uit van de 55 deelnemers die dit seizoen hun diploma in ontvangst mochten nemen op de KNVB Campus in Zeist. Dit is een belangrijke prestatie die zal bijdragen aan de kwaliteit van de jeugdopleiding van Quick’20.

Deze behaalde diploma’s onderstrepen het streven van Quick ’20 naar het ontwikkelen van een sterke en professionele jeugdopleiding. ‘We kijken ernaar uit om te zien hoe Stan en Matthijs hun opgedane kennis in de praktijk zullen brengen om onze jeugdspelers en -trainers verder te laten groeien’, aldus Marcel Veldhuis,bestuurslid voetbalzaken.

Recente nieuws items

Sitemap Ontwerp: buro BAM! | Technische realisatie: Brandcube