Nieuws

Quick’20 wil verjaardag van de club vieren met zege bij d’ Olde Veste’54

vrijdag 11 oktober 2024 - 1e selectie


Quick’20 bestaat zaterdag precies 104 jaar en wil graag een passend verjaardagscadeau uit Steenwijk meebrengen. Tegenstander  d’ Olde Veste’54 is na de degradatie in 2023 in één jaar teruggekeerd in de vierde divisie. De club bezet nu de tiende plaats.

 

‘d Olde Veste ‘54 eindigde vorig seizoen maar één punt achter kampioen ONS Sneek, waarna het via de nacompetitie toch lukte te promoveren. Een prestatie van formaat! Bij de jeugd kwamen beide verenigingen elkaar geregeld tegen in het verleden maar de eerste seniorenteams zijn grote onbekenden voor elkaar in competitieverband.

d’ Olde veste’54 staat op plaats 10 met 9 punten uit 7 duels. Thuis is het nog ongeslagen met zeges van 2-1 op AZSV en Berkum en een 2-2 gelijkspel tegen WHC. Uit werd er nog niet gewonnen; twee maal gelijk en twee maal verlies.

Quick’20 staat op de 6e plek met 12 punten uit 7 duels. Quick’20 speelde het grootste deel van deze competitie prima voetbal, alleen waren er van de drie verliespartijen zeker twee totaal onnodig; thuis van DETO en uit in Emmeloord. Afgelopen zaterdag legde Quick’20 weer een puike partij op de grasmat en werd het uiteindelijk een gemakkelijke 5-1 zege tegen AZSV thuis.

Als het achterin dicht blijft en de aanvallers weer allen scoren dan moet het goed komen met een gedegen middenveld. De wedstrijd tegen AZSV was een goed voorbeeld van hoe je als collectief de drie punten kunt pakken. Feit is dat d’ Olde Veste’54 zaterdag het thuisvoordeel heeft tegen Quick’20 en zeker niet vrijwillig zal meewerken aan een verjaardagscadeau voor de bezoekers. Zie ook de voorbeschouwing op de website van d’ Olde Veste’54, waarin wordt gewaarschuwd voor het scorend vermogen van vier met name genoemde spelers van Quick’20.

d’ Olde veste’54 speelt op Sportpark Olde Veste, Parallelweg 11 in Steenwijk en de aftrap is om 15.00 uur.

De wedstrijd is live te bekijken via: https://youtube.com/live/OeGP5OmIuCA

Recente nieuws items

Sitemap Ontwerp: buro BAM! | Technische realisatie: Brandcube