Nieuws

Team van de week: JO17-4

woensdag 9 oktober 2024 - Algemeen


Herbstmeister in wording!

5 oktober 2024, Quick ‘20 JO17-4 speelt vandaag thuis tegen Quick ’20 JO17-3. We kennen de woorden streekderby en stadsderby maar bestaat het woord clubderby? Geen idee, maar het gebeurt wel vandaag.

JO17-4 heeft een perfecte score, 3 gespeeld en 3 gewonnen met een doelsaldo van plus 30! Komt dat door de ruime staf? Die bestaat uit 3 trainers/coaches en ze hebben ook nog eens een eigen scheidsrechter, Bart Heidkamp. JO17-3 heeft tot heden 3 gespeeld en 3 verloren. Maar dat zegt natuurlijk helemaal niets, de bal is rond en dat is best moeilijk.

In de kleedkamer is trainer Marcel erg duidelijk: we gaan vandaag met drie punten het veld af! Nou, JO17-4 komt goed uit de startblokken en in de derde minuut al scoort aanvoerder Lars de 1-0. Het team laat daarna zien dat ze goed kunnen voetballen: mooie loopacties, splijtende passes, handige hakjes, ze hebben echt alles in huis. De eerste helft eindigt met 7-1, ook Tijn (1), Timor (2), Noah (1) en Julius (2) hebben gescoord. Trainer Marcel vindt dat het nog beter kan. Te veel balverlies en te veel lopen met de bal. Zelf heb ik ook een observatie. Mag ik dat zeggen? Ja dat mag ik zeggen: het uitverdedigen is soms wat nonchalant en daar kwam het tegendoelpunt ook vandaan.

In de tweede helft laat 17-4 zich wat zakken, laat 17-3 komen en loert op de counter. Nou dat lukt prima, de 7 doelpunten in de 2e helft worden gescoord door Julius, Maurits, Mubarak, Noah (2), Jort en Tijn. De eindstand is 14-2. Dus 4 gespeeld, 4 gewonnen, doelsaldo plus 42. Jeminee.

Ouders en staf van Quick JO17-4: koop maar alvast een fles champagne, dit team is hard op weg om Herbstmeister te worden. Volgende week uit tegen RSC JO17-1JM. Makkie? We gaan het zien. Succes team!

 

Klik hier voor de foto’s

Recente nieuws items

Sitemap Ontwerp: buro BAM! | Technische realisatie: Brandcube