Nieuws

Quick’20 verder in de beker; ook derde divisieclub VVSB verslagen!

dinsdag 24 september 2024 - 1e selectie


De hoofdmacht van Quick’20 is er dinsdagavond in geslaagd het grote toernooi om de KNVB-beker te bereiken. In Noordwijkerhout werd VVSB met 1-2 verslagen.

Het is voor de tweede keer dat vierde divisie-club Quick’20 een ploeg uit de derde divisie versloeg, eerder werd ook het Zeeuwse Kloetinge al uit het bekertoernooi gekegeld. Dinsdagavond kwam Quick’20 al snel op een 1-0 achterstand, maar nog voor rust bracht Peter Ilia de verhoudingen weer in evenwicht (1-1).

Na rust kreeg eerst Frank Eulderink een grote kans op de 1-2, maar hij miste alleen voor de doelman van VVSB. Even later was Peter Ilia wel trefzeker, hij maakte zijn tweede treffer van de avond. Daarmee plaatste Quick’20 zich voor het eerst sinds vele jaren weer eens voor het toernooi om de grote KNVB-beker.

Komende zaterdag is de loting en dan kan Quick’20 dus ook een profclub loten. Op het sportpark van VVSB was het dinsdagavond al groot feest en dat werd in de bus terug naar Oldenzaal voortgezet. Een prachtig resultaat voor de ploeg van trainer Erik Hazewinkel!

Recente nieuws items

Sitemap Ontwerp: buro BAM! | Technische realisatie: Brandcube