Nieuws

Quick’20 wil goede start een passend vervolg geven in Kampen

zaterdag 31 augustus 2024 - 1e selectie


Quick’20 wil ook op vreemde bodem met een overwinning beginnen, terwijl KHC revanche wil voor de grote nederlaag in de eerste wedstrijd. KHC schreef een paar maanden geleden geschiedenis door voor het eerst in de clubhistorie promotie naar de vierde divisie te bewerkstelligen.

In de beslissende wedstrijd werd in de nacompetitie de promotiewedstrijd met 3-1 gewonnen van DZC’68, dat overigens
later ook promotie afdwong. KHC en Quick’20 speelden twee jaar geleden in de eerste klasse ook tegen elkaar en in de uitwedstrijd had Quick’20 het heel moeilijk en werd het 0-0. Thuis ging het gemakkelijker en won Quick’20 overtuigend met 4-0.

Quick’20 begon dit seizoen vorige week zaterdag ijzersterk tegen TVC’28 met een 4-0 zege, waarop niets was af te dingen. Het vertoonde spel en de effectiviteit van het team waren sterke wapens. KHC had zich de kennismaking met de vierde divisie anders voorgesteld. Uit bij ONS Sneek werd met liefst 7-1 verloren. De ploeg uit Kampen kwam nog op 0-1, de ruststand was 2-1 en daarna liet KHC over zich heen lopen en werd het 7-1.

Quick’20 kan zich dus opmaken voor een van top tot teen gemotiveerd KHC, dat de eigen toeschouwers wil laten zien dat het terecht is gepromoveerd naar de vierde divisie. Quick’20 wil ook de eerste uitwedstrijd meteen winnen en tonen dat het een waardig vierde divisionist is geworden. Het belooft dus een waar spektakel te worden in Kampen.

KHC speelt op Sportpark De Venen, Veneweg 1 in Kampen en de aftrap is om 14.45 uur.

Recente nieuws items

Sitemap Ontwerp: buro BAM! | Technische realisatie: Brandcube